Мениджърът на Челси Жозе Моуриньо за пореден път не успя да прикрие антипатията си към Арсенал и Арсен Венгер.

Джентълменското поведение, което се очаква да има треньорът, изглежда не важи, що се отнася до този съперник. Въпреки че всички тимове от Острова, обединени от общата кауза за бройката на отборите в ШЛ, се надяват повече от тях да преминат груповата фаза, това не важи за португалеца и Челси.

Жозе Моуриньо беше категоричен, че единственият английски клуб, който иска да не се класира за плейофната фаза в Шампионската лига, е Арсенал. „Топчиите“ се борят с Олимпиакос за второто място в Група F.

Мениджърът на Челси мотивира желанието си за отпадането на лондончани със своя приятел Марко Силва, който е в гръцкия отбор.

Кой се класира за Топ 16 в Шампионската лига?

Винаги съм искал английските клубове да се класират напред. Арсенал е в група, в която мой приятел е мениджър на Олимпиакос, и ще бъде фантастично за неговата кариера да премине напред. Затова, за да съм честен, бих искал Олимпиакос да продължи напред, а и както вече знаем Байерн се класира със сигурност“, коментира Жозе Моуриньо.

Словесните престрелки между португалеца и Арсен Венгер датират от много години. Пръв със своите обиди започна именно Моуриньо, който нарече французина „воайор“.


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS