Неделният ден със сигурност ще предложи много емоции на феновете на Висшата лига, тъй като програмата включва две от най-големите дербита на английския футбол.

В 15.30 часа е дербито на Ливърпул. На "Гудисън парк" Евертън приема Ливърпул в мач, който със сигурност ще предложи ожесточена битка. Мениджърът на гостите Брендън Роджърс е подложен на огромни критики заради резултатите на своя тим и загуба в дербито може да и да се окаже негов последен мач начело на Ливърпул. Евертън е в серия от 4 мача без поражение и ще иска да я продължи срещу градския си съперник.

Мачът Евертън - Ливърпул можете да наблюдавате на живо в ефира на Diema Sport, както и онлайн на Gong Play.

Още преди да са утихнали емоциите от битката за Мърсисайд, в 18 часа стартира и големият сблъсък между Арсенал и Манчестър Юнайтед. "Топчиите" претърпяват пълен крах в Шампионската лига и най-вероятно ще насочат изцяло усилията си към Премиършип. За целта обаче момчетата на Арсен Венгер ще търсят победата над "червените дяволи", с която биха изравнили Юнайтед на второто място в класирането с по 16 точки. Тимът от "Олд Трафорд" обаче ще иска да си върне лидерството, което поне временно бе заето от Ман Сити.

Двубоят Арсенал - Манчестър Юнайтед можете да наблюдавате на живо в ефира на Diema Sport, както и онлайн на Gong Play.

По същото време, от 18 часа, можете да наблюдавате и срещата Суонси - Тотнъм. Тя ще се излъчва по Diema и разбира се, онлайн на Gong Play.