Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер отрече, че изгрелият на Световното костариканец Джоел Кембъл ще отиде под наем в друг клуб. Такива информации се появиха в Англия в последните дни, защото всяко лято точно това се случва с нападателя. 

Французинът обаче този път има други намерения за 22-годишния играч и е готов да му даде шанс да се пребори за място в състава. Още повече, че Оливие Жиру е контузен до края на годината. 

"Имахме доста запитвания, но ги отхвърлихме. Има много клубове, които се интересуват, но не знам колко са точно. Веднъж казах на асистента ми, че той няма да отиде под наем, дори и хората да питат за него. Затова асистентът ми дори не ми казва такива неща. Щом съм казал, че няма да го продаваме, значи няма", каза Венгер. 

На пресконференцията си той говори и за кризата в един от големите конкуренти за титлата Манчестър Юнайтед. "Червените дяволи" започнаха сезона трагично и след три кръг още нямат победа. 

"Нека имаме малко търпение, защото те току-що започнаха сезона. Знам, че ще се завърнат и не се притеснявам за тях, защото са ни карали да страдаме доста в миналото", каза Венгер.