Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер опроверга слуховете, че неговият тим се е опитал да привлече новото попълнение на Манчестър Юнайтед – Антони Марсиал. Треньорът на лондончани все пак призна, че се е интересувал от нападателя, но е получил категоричен отговор от ръководството на бившия му клуб Монако, че французинът не се продава.

Арсенал приема Манчестър Юнайтед в неделя от 18 часа в мач от 8-я кръг на Висшата лига, а двубоят можете да гледате в Gong Play и по телевизия Diema Sport.

„Бях изненадан, че Монако го продаде. Факт е, че трансферната сума за играча бе огромна, но смятам, че можеха спокойно да го продадат и през следващия сезон. Мислех, че няма да се разделят с него, защото преди това те продадоха доста футболисти”, заяви наставникът на "топчиите".

„Смятах, че от ръководството на Монако ще удържат на думата си за това, че Марсиал не се продава. Той бе от играчите, които не бяха в трансферната листа и, с които тимът не искаше да се разделя. Точно поради тази причина и не предприех никакви ходове да го привлека в Арсенал. Истината е, че ние винаги сме го харесвали, дори когато беше още в Лион. За мен бе изненада, че те го продадоха в последния ден на трансферния прозорец за 5 милиона евро”, завърши коментара си Венгер. /БГНЕС