Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер предупреди конкурентите си в челото на класирането, че до края на първенството могат да настъпят сериозни размествания. Според френския тактик, в оставащите мачове е възможно всички.

„В момента не сме близо до спечелване на титлата, нито дори близо до борбата за нея. Това обаче, което искаме е да играем колкото се може най-добре. Погледнете пред нас, там е тимът на Манчестър Сити с четири точка преднина. Погледнете зад нас и вижте колко много тимове ни преследват. Ще бъде много, много трудно и всичко опира до постоянството в нашите резултати и психологическата ни устойчивост“, коментира мениджърът на Арсенал.

„В момента сме много далеч от Челси, така че не можем да кажем, че се намираме в борбата за титлата, но никога не знаеш какво може да се случи. Същото е и с Манчестър Сити, според вас трябва ли да се откажат от титлата? Те го направиха преди три години, когато бяха с осем точки назад. Ако питате някой от отборите зад нас, които изостават с четири точки, те ще ви кажат, че е реалистично да ни настигнат. Манчестър Сити са четири точки пред нас, така че математически е възможно да ги стигнем“, заяви френският спец.