Тази вечер освен очакваната битка на "Арена Национала" в Букурещ още 4 двубоя привличат вниманието в предварието на групите на Шампионската лига.

Най-голямо внимание привлича двубоят в Неапол между Наполи и Атлетик Билбао. И двата състава имат качествата да са в групите на най-авторитетния клубен турнир в Европа.

Наполи е практически непобедим у дома, ако съдим по мачовете им в първенството миналия сезон. В Неапол бяха победени Ювентус, Рома, Интер, Милан, Лацио. В Шампионската лига миналия сезон на "Сан Паоло" Борусия, Арсенал и Марсилия не направиха нищо, а испанският Атлетик също е "силен домакин", което вероятно ще наклони везните в полза на италианците поне в първия мач.

Самият наставник на Наполи Рафаел Бенитес коментира пред медиите, че има вероятност отборът му да отпадне от испанците, но това е по-скоро хвърляне на прах в очите.

В Истанбул Бешикташ приема Арсенал, а наставникът на домакините Славен Билич определи двубоя като най-важния в историята на клуба. Арсенал направи добра селекция през лятото, но турския клуб няма да се предаде без съпротива.

Германският Байер Леверкузен гостува на датския Копенхаген, а срещата изглежда да бъде равностойна. Австрийският Ред Бул Залцбург приема Малмьо, а шведите изглеждат непредсказуем тим и може да създадат проблеми на домакините.

Всички срещи са от 21:45 часа.