Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер заяви, че тимът му има да свърши още много работа, перди да си осигури място в Топ 4 и да спечели първия си трофей от девет години насам. В момента лондончани се намират на четвъртото място във временното класиране, с точка пред Евертън, който снощи загуби изненадващо от Кристъл Палас. В същото време артилеристите се класираха и на финал за ФАК Къп срещу Хъл Сити.

„Нека бъдем честни, разбира се, че искахме Кристъл Палас да постигне такъв резултат, всички знаем, че това е Висшата лига. От началото на сезона научихме едно нещо – можеш да загубиш точки навсякъде”, коментира Венгер.

„Ако видите постоянството на Палас в последните два месеца, то е впечатляващо. Те биха Челси, а сега и Евертън. Това са страхотни резултати”, каза още мениджърът на лондончани.

„Предстои ни голям мач в Хъл и искаме да се подготвим по най-добрия начин. Мисля, че психически се намираме в добро състояние, тъй като постигнахме две много важни победи, и разбира се, те ни поставят в добра ситуация що се отнася до увереността ни”, каза още той.