От 1.декември 2018 година до края на месеца всички желаещи да се присъединят към фенклуба на Арсенал в България ще могат да го направят на  https://arsenal-bulgaria.com/store/category/4/

"Освен възможността да кандидатства за билети за мачове на Арсенал или да ги гледа със съмишленици в 10 областни града, всеки нов член ще може да се включи в многобройните ни спортни и благотворителни инициативи и да бъде част от празненствата по случай 15-тата ни годишнина, която предстои юни догодина“, заяви Здравко Талви, член на УС на организацията. 

Преди дербито с Тотнъм на 2 декември за пръв път ще се случи разяснителна кампания във Варна, Велико Търново и София. Всички привърженици на Арсенал ще имат възможност да зададат своите въпроси към представителите на клонове и членове на управителния съвет, които ще бъдат поне час преди началото на двубоя в заведенията, където ще гледат мача : „Бар 75“ в София, „Black sheep“ във Варна, където ще гостува секретарят на фенклуба Стоян Филипов и „ Клуб 7“ във Велико Търново. 

Дербито ще премине и под инициативата „изпий бира по-малко, помогни на приятел“. В София за втора година тя ще е в подкрепа на Animal Rescue Sofia, Варна и Шумен ще се включат в „операция Плюшено мече“, която подкрепя деца и младежи в неравностойно положение, а великите търновски топчии ще съберат средства за местна благотворителна кауза. Очакват се многобройни сбирки за дербито в Стара Загора, Пловдив и Бургас.