Най-многобройният организиран фенклуб на чуждестранен отбор в България, този на лондонския Арсенал, започна своята 15-ата година от своето основаване. 

Празненствата започнаха на 7 юни с традиционната кампания за безвъзмездно кръводаряване, в която участие взеха топчии от София, Пловдив и Стара Загора, а ще продължат този уикенд в гр.Банско.

"Изпращаме изключително успешна година за нашата организация“, съобщи председателят на фенклуба Георги Стоянов.

“За втора поредна година спечелихме Статус Плюс измежду всички над 160 фенклуба на Арсенал в целия свят, което ни дава право на по-голям брой билети, право на групово посещение на домакинство на Емиратс и отстъпка във магазина на стадиона. Нещо, с което могат да се похвалят само Арсенал Америка и Арсенал Норвегия. Амбицията ни е да „отбележим хеттрик“ като спечелим Плюс статуса и тази година. Участвахме в благотворителния търг на Дарик с уникален артикул-преживяване, помогнахме заедно с момчетата от Нюкасъл България с ваксини и тестове на „Animal Rescue Sofia“, изиграхме благотворителни мачове с приятелите ни от фенклуба на Милан и събрахме над 1 000 лв за приятелите ни от „Аутизъм днес“, организирахме благотворителен турнир за дами-любителки в подкрепа на „Сдружение на деца с онкохематологични заболявания“, който се превърна в истински празник и се надяваме да се случи и догодина", завърши Георги.

Честит празник, топчии и бъдете горди!