Мениджърът на Челси Антонио Конте призова неговите футболисти да продължат да бъдат здраво стъпили на земята.

„Нашата цел е да спечелим титлата. Трябва да спечелим още 26 точки до края на сезона. Вървим стъпка по стъпка. Трябва да мислим за всеки мач като за отделна битка от войната. За нас е най-важно да останем здраво стъпили на земята. Това искам от моите футболисти“, коментира Конте.

Италианецът акцентира върху изключителната важност на предстоящия мач от четвъртфиналите за Купата на Англия срещу Манчестър Юнайтед.

„Трябва да се подготвим много добре за тази среща, която ни предстои. Това е един от най-важните ни мачове до края на сезона.“

„Канте действа великолепно. Той има изключителна издържливост и прекрасна техника. И въпреки това ние не се уморяваме да усъвършенстваме играта си. Всички мои футболисти играят много добре“, продължи мениджърът на Челси.

Конте: Хората помнят само победителите

И Уест Хем не спря похода на смъртоносния Челси към титлата

„Азар е много важен за нас и всички ние добре разбираме това. Той е великолепен, технически надарен играч. Неговите силни страни се разкриват при контраатаките между линиите. Това не е съвсем неговата специализация, но той е много добър в ситуации, когато трябва да поеме топката, да преодолее противника един на един и да нанесе опасен удар във вратата. Освен това ние имаме много други варианти за осъществяването на контраатаките, в които могат да участват Уилиан, Педро и Коста", каза още Антонио Конте.