Кой беше Алексис Санчес? Имаме си Пиер-Емерик Обамеянг и Хенрих Мхитарян! Това бяха част от радостните възгласи на феновете на Арсенал след разгромния успех с 5:1 над Евертън, в който двете нови зимни попълнения се включиха по прекрасен начин. Арменецът направи три асистенции, а Оба-Оба дебютира с гол.

Нови и стари герои за Арсенал се подиграва с клетия Евертън

Само че се оказа, че "топчиите" имат още едно звездно попълнение и то е по-популярно дори от Обамеянг и Мхитарян. Става дума за суперзвездата на музикалната сцена Риана!

Родената в Барбадос певица е отявлена фенка на футбола като за първи път това стана ясно по време на Световното първенство в Бразилия. Но до този момент Риана пазеше в тайна симпатиите си към Арсенал. Тя се появи в ложите на "Емиратс" заедно със своя брат и бурно подкрепяше "артилеристите".

Самите футболисти пък се зарадваха много на нейното присъствие и след двубоя много от тях не пропуснаха да се снимат с нея. "Все още непобеден с Рири", написа майтапчийски Месут Йозил. Причината е, че това не е първият мач, който Риана наблюдава с участието на германския национал. Тя бе на трибуните на финала на Мондиал 2014 и тогава донесе късмет на германците, а след това дори купонясва с тях.