Звездата на Арсенал Пиер-Емерик Обамеянг ще се върне към прочутата си маска на супергерой, но при условие, че успее да се разпише срещу Рен в Лига Европа.

Нападателят стана популярен с екстравагантните си празнувания след гол, докато бе в Сент Етиен и Борусия Дортмунд. Футболистът предварителнo си подготвяше маска, която да сложи на главата си.

Пиер-Емерик Обамеянг се намира в много добра форма, като вкара 17 гола във Висшата лига през сезона, като се намира само на едно попадение след лидера в голмайсторската листа – Серхио Агуеро.

Резервите на Арсенал с жест към феновете, за да видят дузпата

Последното си попадение реализира от дузпа при победата на Манчестър Юнайтед с 2:0 през уикенда.

Нападателят разкри, че е планирал да върне празнуването с маската още в този двубой, но изглежда това ще се случи евентуално срещу Рен. Обамеянг все още не се е превръщал в Спайдърмен или Батман откакто е сложил екипа на Арсенал.

„Планирах специално празнуване, но не успях да намеря маската си. Но не се тревожете. Може би следващия път”, сподели футболистът след срещата с Юнайтед.

Следващата възможност за Пиер-Емерик Обамеянг ще бъде в четвъртък в Лига Европа. Арсенал посреща Рен от 22.00 часа. Лондончани претърпяха поражение в първия мач от 1/8-финалите с 1:3.