Треньорът на Тотнъм Анге Постекоглу остана доволен от характера на своя отбор при равенството на "шпорите" като гост на Арсенал в мач, завършил 2:2 от шестия кръг на Висшата лига. Специалистът похвали футболистите си и показа, че е щастлив с резултата.

"Мисля, че по отношение на представянето трябва да покажем малко от всичко, което имаме. Те са добър, топ отбор и ние трябваше да се защитаваме на моменти. Но мислех, че показахме истинска смелост и храброст, само за да продължим да играем нашия футбол Определено натиснахме агресивно. Мисля, че нямахме късмет и с двата гола, автогол и дузпа, но страхотен характер да се върнем в срещата в едно тежко място за гостуване", започна той.

"Не видях положението за дузпата. Видях тази, която беше дадена вчера. Не знам какви са правилата за игра с ръка. По-скоро ако удари ръката ви, това е дузпа в наши дни така че дори и с момчета, стрелящи от метър. Но така или иначе той го е дал. Както казах, изглежда, че са имали нужда от някакви сериозни доказателства, за да го дадат", продължи специалистът.

"Резултатът е брилянтен. Това са четири мача като гост на трудни места. Изоставахме в три от тези мача, но получихме брилянтен отговор. Те са топ отбор, особено тук у дома. Знаем колко е трудно те винаги играят за победа. Този отбор се разраства. По отношение на нашия футбол ние все още сме в началото, но съм толкова впечатлен от характера, който показваме, особено като група", добави той.

"Това е само още едно доказателство, че започваме окуражаващо. Имахме само шест мача, за да изградим нашия отбор тук. Днес беше време да играем нашия футбол на топ място срещу труден съперник и си помислих, че днес успяхме и това е най-приятното нещо", завърши Постекоглу.