Един от основните играчи на Арсенал Ектор Бейерин претърпя успешна операция на коляното. Той скъса кръстни връзки по време на мача с Челси на 19 януари и оттогава чакаше в болница да се подложи на хирургическа интервенция. 

Тя беше извършена в родната му Испания, като се наложи толкова дълго изчакване заради натрупалата се течност в коляното му, причинила голям оток, пречещ на провеждането на интервенцията. Почти две седмици по-късно той спадна и хирурзите се намесиха. 

Самият Бейерин се похвали, че всичко е минало повече от успешно и пусна снимка от болничната си стая с високо вдигнат палец. Очаква се той да се възстановява в следващите между 6 и 9 месеца, като надеждите са да се включи пълноценно в началото на следващия сезон. 

"Има много пречки в живота, които просто трябва да преодолееш. Бяха доста трудни няколко дни, но аз съм позитивен и съм готов да срещна всяко предизвикателство по пътя си. Благодаря ви за любовта, която насочихте към мен чрез посланията си, вие сте великолепни", написа Бейерин в социалните мрежи.