Футболистът на Арсенал Ектор Бейерин заяви, че е трудно да се вдигне духа в съблекалнята на тима и, че единствено обединението на всички играчи ще помогне в преодоляването на тежката ситуация. „Артилеристите“ са без победа в последните си пет мача, а и скандалите около бившия капитан на клуба Гранит Джака не помагат особено за тежките мигове в лондонския клуб.

"Трудно е понякога като играч в съблекалнята да се справяш с тези ситуации", заяви Бейерин в интервю за официалния уебсайт на клуба.

„Мисля, че е важно за клуба, за играчите, за фенове, че разделението никога не е пътят напред. Всеки изисква различни неща, всеки изисква различни промени, но не мисля, че това е начинът. Правилният начин е да приемем кои сме, какво имаме, да се съберем всички, да се подкрепяме и това е начинът, по който можем да постигнем целите си“, допълни испанецът.

Защитникът коментира и ситуацията с Гранит Джака:

"Когато нещата не вървят добре, това е точният момент, когато да се потупваме по гърба и да си кажем: "Хайде, трябва да направим това по-добре“. Това е, от което се нуждаем, да не започваме да сочим с пръсти и да обвиняваме някого за това, че прави дадено нещо. Ние сме клуб, ние сме екип, семейство. Това, което трябва, е да бъдем единни".

Арсенал приема Саутхемптън в събота от 17:00 часа.