Тази вечер затваряме поредния кръг във Висшата лига. Това ще сторят съставите на Арсенал и Кристал Палас, а срещата е с начален час 22:00 българско време и ще бъде предавана пряко по DIEMA SPORT 2. 

С нетърпение се очаква завръщането на легендата на Арсенал Патрик Виейра, който сега е начело на „орлите“. Френският мениджър ще получи страхотно посрещане от феновете на Арсенал, в това е убеден бившият страж на „топчиите“ Дейвид Сиймън. Бившият английски национал също така смята, че неговият Арсенал върви в правилната посока и предрече победа за „артилеристите“.

"Очаквам двубоя с нетърпение и вълнение. Ще бъде страхотен мач поради няколко причини. Първо, Виейра ще се завърне на стадиона на клуба, за който направи толкова много. Да, той не е играл на този стадион, той игра на Хайбъри, но това няма никакво значение. Феновете на Арсенал ще посрещнат Патрик с бурни овации, в това съм сигурен. Дори може би според мен трябва да има около 5 минути аплодисменти за него, той го заслужава. Колкото до мача, в момента Арсенал ми харесва. Доволен съм, виждам прогрес и смятам, че ще спечелим. Артета започва да напипва нещата и към днешна дата съм доста по-голям оптимист за бъдещето“, сподели Сиймън.