Предлагаме ви съвместната нова инициатива на Официалния фен клуб на Манчестър Юнайтед в България и Gong.bg. След всяка среща на "червените дяволи" хора от фен клуба ще коментират представянето на състава.

Първото мнение е на Емил Йорданов, който е председател на Официалния фен клуб на Манчестър Юнайтед в България. 

Официалният фен клуб на „червените дяволи“ в България е признат от английския отбор през 2010 г. 

Клубът се занимава с много благотворителни дейности насочени към развитието на децата в България. 

Момчетата от клуба редовно организират инициативи, свързани с изграждането на спортни площадки, с подпомагането на деца в неравностойно положение, както и с организирането на атрактивни и развплекателни спортни събития за малчуганите.
 
"В днешния мач между Манчестър Юнайтед и Манчестър Сити от 4-ия кръг на Висшата лига, отборът на Гуардиола надви съперника си с 2:1. Това е първи успех на Гуардиола над Моуриньо във Висшата лига.

Всички футболисти от Манчестър Юнайтед очакваха с нетърпение и с голям интерес изминалия мач. Емоцията им и силното им желание за победа обаче им изигра лоша шега.

Повечето играчи на Юнайтед са национали и имаха много мачове през последната седмица. Моуриньо е тренирал само със 7 човека, което за жалост се доказа и в мача. Пътуванията, напрежението и умората определено оказаха влияние върху играта на момчетата.

През първото полувреме Манчестър Сити показаха много добра игра и отбелязаха два гола. Кевин де Бройне и Келеши Ихиеаначо вкараха топката в противниковата врата още в началото на мача.  

През второто полувреме „червените дяволи“ напреднаха в играта, но не можахме да видим потенциала на отбора разгърнат докрай. Един от основните минуси в играта им беше, че допуснаха доста грешки в защитата. 

Личеше си отборния дух и хъса за победа в отбора, но умората определено им беше в повече. Особено след 75-ата минута всички бяха физически изморени и това определено им попречи да изиграят добре мача.

Всички имаха големи очаквания за двубоя и много се шумеше, че „червените дяволи“ ще поведат в мача. Въпреки напрежението и умората, все пак това е едва 4-ти кръг и има време за още много предстоящи победи".