Футболистът на Арсенал Дани Себайос се извини на феновете, след като пропусна дузпа при загубата срещу Ливърпул за Купата на Лигата в сряда вечер. Той пусна пост в социалната мрежа „Туитър“, с което изказа дълбокото си разочарование от загубата. Ето како гласи той:

„Никога няма да спра да се провалям, ако не опитвам. Никога няма да се скрия, че се страхувам от провал. Ако днес имах възможността, щях без съмнение да поема отговорността. Съжалявам за привържениците, но искам да знаете, че ще дам душата си за този отбор“.  

Наставникът на „артилеристите“ Унай Емери пък заяви, че е останал горд от тима си, въпреки загубата от „мърсисайдци“.

„Това бе луд мач. Горд съм от играчите си, играхме на високи обороти в първите 45 минути. В края мислехме, че печелим точно преди последното действие. При дузпите ситуацията е 50/50 и ние загубихме. Тъжни сме, заслужавахме повече“, сподели наставникът.

„Има доста позитиви, които можем да вземем. В защита обаче и двата тима не могат да бъдат доволни от представянето. Но за феновете това бяха невероятни 90 минути. Резултатът постоянна се променяше. Беше истински спектакъл“, добави Емери.