Испанският национал Дани Себайос разкри кое е повлияло положително на формата му за Арсенал след подновяването на първенството в Англия. Заради прекъсването от пандемията в световен мащаб, всички водещи футболни първенства в Европа бяха прекъснати.

Времето у дома обаче е били използвано по най-добрия начин от Себайос, който подписа нов едногодишен договор под наем с Арсенал.

„За мен не беше изолация. Създадох си фитнес вкъщи и тренирах като животно. Знаех, че като се завърнем ще имаме да изиграем още 11 мач и трябваше да дам всичко, за да помогна на отбора да завърши възможно най-високо в подреждането. Мисля, че видяхте най-доброто от мен, защото тимът се подобряваше и защото в продължение на месец и половина по време на изолацията тренирах всеки един ден. Мисля, че може да видите на терена, че бях в добра форма. Именно заради това успях да се представя толкова добре след подновяването на първенството”, коментира Себайос.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.