Мениджърът на Арсенал Унай Емери потвърди, че трима защитници се завръщат в състава за срещата с Нотингам Форест за Карабао Къп във вторник вечер. Това са Роб Холдинг, Ектор Бейерин и Киърън Тиърни. Нито един от тях не е записвал и минута през този сезон, заради различни контузии.

Холдинг се завръща след близо 10-месечно отсъствие, след като се подложи на операция на коляното. Той и Бейерин записаха 62 минути за отбора до 23 години срещу Уулвърхемптън в петък вечерта.

Киърън Тиърни все още не е направил своя дебют за лондончани след привличането си това лято от състава на шотландския Селтик за 25 милиона паунда.

„Ще решим за Бейерин и Тиърни в понеделник“, заяви Емери. „Идеята е да запишат минути във вторник. Зависи от това как се чувстват дали ще започнат в стартовата единайсеторка“.

„Не е нормално е да играеш два пъти за два дена. Трябват ни свежи и различни играчи. Не мисля, че има смисъл да пускам играч, който е играл цял двубой в неделя, пред това да избера някой с по-малко игрови минути. Холдинг ще играе във вторник. Искаме да ползваме и Ектор и Тиърни. Не знам дали ще започнат в стартовата единайсеторка. Ако са ОК няма проблем“, добави Емери.

Срещата между Арсенал и Нотингам Форест можете да гледате от 21:45 часа на 24.09 пряко по DIEMA SPORT 2.