Мениджърът на Арсенал Унай Емери чистосърдечно призна, че се надява до началото на новия сезон във Висшата лига на Англия да подсили състава си с нови футболисти. Испанецът призна, че дори в момента разполага с добър състав, но за да се гонят по-високи цели, тимът има нужда от освежаване и подсилване.

Проблемът за Емери е, че разполага с изключително свит трансферен бюджет. Затова и към момента преговорите с основна цел като Уилфрид Заха от Кристъл Палас буксуват на едно място.

„Отнасям се с търпение към трансферния прозорец, защото искаме да намерим най-верните решения и най-добрите играчи. Някои футболисти са много скъпи, затова изчакваме своите възможности, защото не искаме да преминаваме към втората линия играчи”, каза Емери след победата 3:0 над Фиорентина в Интернешънъл Чемпиънс Къп.

„Ние изчакваме, а в момента разполагаме с наистина добри момчета. Имаме много млади футболисти, но сме наясно, че трябва да подсилим отбора с попълнения. Ако мога да подпиша с един, двама, трима или четирима, това ще се случи само при положение, че те със сигурност ще подобрят нашия тим. Само тогава”, подчерта наставникът.