Унай Емери е напълно наясно с отговорността, която се отнася за него и, че трябва Арсенал да започне да побеждава. Испанският спец обаче потвърди, че отборът му е играл много добре тактически, въпреки равенството срещу Уулвърхемптън в кръга. "Вълците" стреляха към вратата на Арсенал цели 25 пъти, което не се бе случвало на "Емирейтс" от 8 години.

„Топчиите” имат само две победи от последните девет мача във Висшата лига, а Раул Хименес ги отказа за победата в 11-ия кръг, след като Обамеянг вкара 50-ия си гол по-рано в срещата. Именно габонецът носи капитанската лента при отсъствието на Гранит Джака.

Запитан дали усеща напрежение за поста си на „Емирейтс”, Емери отговори: „Аз изисквам винаги повече от мен. Наясно съм с отговорността си и работя здраво, за да възвърнем добрите резултати при нас. Разочарован съм от резултата, защото загубихме точки у дома. Мисля все пак, че играчите работиха много здраво”, коментира Емери.

„Можем да се подобрим и трябва да е балансирано. Заслужавахме повече от точката днес, а ключовото е, че имахме шансове да вкараме втори гол и да вземем победата. Миналата седмица отново водихме с 2:0 и допуснахме два. Не е добре, но ще коригираме нещата”, призна испанецът.