Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино определи играчите на Уикъмб Уондърърс за "герои" след драматичната победа на "шпорите" с 4:3 в четвъртия кръг на ФА Къп.

Тотнъм едва спаси кожата срещу четвъртодивизионен тим

Тотнъм губеше с 0:2 на почивката, но след почивката Тотнъм успя да изравни чрез Хеунг-Мин Сон и Винсен Янсен. Гари Томпсън даде нов аванс на тима от Лига 2 6 минути преди края. Деле Али и отново Сон в добавеното време обаче успяха да донесат успеха за своя отбор.

"Това е ФА Къп. Всеки път, когато играем, може да се случи всичко. Уикъмб игра много, много добре през първото полувреме. През второто полувреме подобрихме нивото си и натиснахме и мисля, че играхме по-добре от тях. Но във футбола се нуждаеш от късмет и с последния шанс вкарахме, и победихме."

"Поздравления за Уикъмн, те играха много добре. Поздравления за тях, защото те са герои."

"Не ги подценихме. Просто беше много трудно за нас. Те показаха по-голямо желание и качество на терена. Това е красотата на ФА Къп. Това е магия. Напълно различно в сравнение с Испания и Франция. Това е най-старият турнир в света и отборите и хората искат да вдигнат трофея. Винаги е специално. Ще опитаме да спечели трите турнира. Трудно е, защото се нуждаеш от целия си отбор."