Мениджърът на шампиона на Англия Лестър Клаудио Раниери направи интересно изказване преди двубоя с третодивизионния Милуол от турнира за Купата на Футболната Асоциация, определяйки тима си за аутсайдер.

"Лисиците", които се намират на осминафинал в Шампионската лига, се намират в отчайваща форма в първенството, като загубиха всички от последните си 5 мача и само само на едно място от зоната на изпадащите.

В същото време отборът на Милуол, който се намира на шесто място в Лига 1, отстрани в предишните два кръга на надпреварата елитните Борнемут и Уотфорд.

"Те победиха два тима от Висшата лига и ние добре знаем това", заяви Раниери.

"Ние сме аутсайдерът в този мач, щом те могат да победят Уотфорд и Борнемут, които са пред нас във Висшата лига. Милуол е добър отбор - компактен и пълен с увереност. Те играят силно, но мисля, че сме готови за този мач", добави италианският специалист.

Гостуването на Милуол пропускат нападателите Ислам Слимани и Леонардо Уйоа, които са с травми, а Раниери обеща да даде шанс на играчите, представили се силно срещу Дарби в предишния етап на турнира. /БТА