Футболистът на Арсенал Месут Йозил разкри, че иска ще остане в Лондон до края на договора си, въпреки че в момента е със статут на резерва и се тръби за неговото напускане в английските медии. Бившият германски национал има само два мача от началото на сезона, като във Висшата лига до момента е изиграл едва 71 минути.

"Не, не смятам да си тръгвам. Имам договор до лятото на 2021-ва и ще остана дотогава. Преди да преподпиша, размислих много внимателно и казах, че това е едно от най-важните решения в кариерата ми. Не исках да остана за още една или две години, а да обвържа дългосрочно бъдещето си с Арсенал. Клубът също го искаше. Можеш да имаш трудни моменти, какъвто е настоящият, но няма никаква причина да бягам и няма да го направя. Оставам тук поне до 2021-ва година“, заяви Йозил.

„В последно време нещата се промениха доста, имаше трудности, но аз се гордея, че съм играч и фен на Арсенал. Щастлив съм тук. Когато хората ме спират на улицата, им казвам, че това е моят дом и няма да ходя никъде", завърши германецът.