Сагата с договора на футболиста на Арсенал Месут Йозил няма край. Преговорите между двете страни продължават, а паралелно вървят и непрекъснатите слухове за евентуален негов трансфер.

Йозил бил проблемът на Арсенал? Помислете пак!

Що се отнася до контракта на Йозил, футболистът освен за значително по-голяма заплата, напира сериозно и за още една привилегия, която да му бъде осигурена от следващия сезон. Германският национал е изразил претенции към фланелката с номер 10, която в момента носи полузащитника Джак Уилшър, съобщава "The Sun".

Настоящият договор на Йозил изтича в края на настоящия сезон, което означава, че остава броено време за преговори. Ако от Арсенал не склонят да се примирят с условията, които са им поставени, или не успеят да осъществяват трансфер на футболиста през зимата, то има голяма вероятност той си тръгне като свободен агент през идното лято. 

Манчестър Юнайтед не е влизал в контакт с Йозил

Както е известно подобна съдба споделя и Алексис Санчес, към когото обаче проявяват сериозен интерес от редица грандове. За фаворит за подписа на чилиеца се смята настоящия лидер във Висшата лига - Манчестър Сити.