Бившият играч на Арсенал Иън Райт не спести критиките си към мениджъра на отбора Унай Емери след снощното поражение от Шефийлд Юнайтед с 1:0. Според него най-голямата грешка на испанския специалист снощи е била, че е оставил Дани Себайос на резервната скамейка за началото на срещата.

„Мисля, че той го взе тук, за да играе. Емери пусна младоците и съм радостен от това да ги видя в игра, особено Сака. Но той е само на 18 години. Ако оставиш Йозил извън състава, тогава трябва да видим повече от Сака, както и от Джо Уилок“, зави Райт.

„За съжаление всичко опира до решенията на мениджъра. Той направи смяна на полувремето и пусна Себайос. За това се чудя защо не го пусна от самото начело? Започни с него. Той е играч, който умее да борави с топката, Гендузи пък притежава много енергия. Обамеянг беше почти незабележим, тъй като нямаше много креативност в атакуващ план“, добави той.

„Себайос със сигурност промени играта на отбора, след като се появи. Разочароващо е единствено фактът, че не са трети в класирането“, завърши Райт.