Полузащитникът на Брайтън - Мойсес Кайседо, се е завърнал към тренировките на тима, след като получи няколко дни почивка заради пожелания от него трансфер в Арсенал. 

Халфът на "чайките" бе силно желан през януарския трансферен прозорец, след като освен "артилеристите", Челси и Ливърпул също бяха свързани с евентуален трансфер на Кайседо. 

Само лидерът във Висшата лига - Арсенал, обаче прати официално оферта за услугите на футболиста, а след това дори подобри офертата си, след като първата бе отхвърлена. Брайтън отхвърли и двете. Кайседо сам поиска да напусне клуба, но от ръководството на "чайките" искаха да го задържат. Кайседо дори бе изваден от състава за последния мач на тима именно срещу Ливърпул във ФА Къп. Той пропуска и тренировката преди това. 

Сега обаче Кайседо се е завърнал към заниманията на отбора, след като трансферният прозорец е затворил. Халфът тренира в сряда със съотборниците си и дори може да е титуляр срещу Борнемут в неделя, стига треньорът на "чайките" - Роберто де Дзерби, да прецени, че Кайседо е готов физически и психически за това.