Целият кошмар по възстановяването за испанския футболист на Арсенал Санти Касорла започва от самото начало. Това разкри мениджърът на "артилеристите" Арсен Венге пред медиите на Острова. 

Атакуващият полузащитник се контузи в мача с Лудогорец в Шампионската лига през октомври миналата година. От тогава се подложи на 9 операции, последната от които беше в понеделник. 

След приключването ѝ лекарите са му обявили, че всичкият прогрес във възстановяването до момента е заличен и той трябва д започне с физиотерапията от самото ѝ начало. Така със сигурност завръщането му на терена се отлага още. 

"Много, много е тъжно всичко, което се случва със Санти. Писах му след операцията, за да му пожелая успех, а той ми отвърна, че трябва да започне с всичко отначало. Това означава, че трябва да се раздвижва тепърва и едва когато отново почне да тича, ще може да играе шест седмици по-късно."

"В най-най-оптимистичния вариант, това означава, че ще можем да го ползваме отново в началото на февруари догодина. Но тепърва ще разберем кога ще е точната дата", заяви Арсен Венгер.