Легендарният защитник на Арсенал Тони Адамс се заяде с отбора на Манчестър Юнайтед. След победата на „топчиите“ през уикенда бившият английски национал смело заяви, че Арсенал ще е много по-нагоре в класирането от „червените дяволи“ в края на сезона.

Адамс стана поредната легенда на клуба, която не спести похвалите си към мениджъра Микел Артета, но призова ръководството за още малко класа в състава, за да може тимът да се противопостави на Ливърпул и Манчестър Сити.

„Сигурен съм, че ще завършим сезона в топ 6 и твърдо вярвам в доброто бъдеще на клуба. Поздравявам Артета за страхотната работа, която върши и показахме на Манчестър Юнайтед за пореден път, че сме по-добри от тях. Арсенал 100 % ще завърши по-нагоре от Юнайтед в края на кампанията. Трябва ни много малко, за да се борим за титлата. През януари, ако успеем да привлечем наистина класен нападател, можем да постигнем всичко. На правия път сме, завършването ни в топ 6 е сигурно, а ще съм още по-щастлив, ако се преборим за място в Шампионската лига“, завърши Адамс.