Легендата на Манчестър Сити Шон Райт-Филипс призова ръководството на Арсенал да уволни мениджъра Унай Емери, за да се предотврати напускането на ключови звезди. 

"Топчиите" започнаха по разочавароващ начин сезона, което разпали слуховете в английските медии, че испанецът ще бъде освободен от поста си. Незадоволителните игри на отбора са достатъчен повод за шефовете на клуба да помислят за смяна, смята Филипс. 

"Мисля, че е време за промяна в Арсенал и Емери да си тръгне. Нужна им е промяна след слабия старт на сезона", сподели бившето крило.

"Баща ми, Йън Райт, ще е бесен, че го казвам, но за мен това е начинът. Арсенал е загубил способността си да доминира мачовете по същия начин, както преди. Мениджърът не е единственият проблем, като има по-дълбоки проблеми". 

"Те няма да спечелят никакви трофеи по този начин и ще изпитат проблеми да задържат най-добрите си играчи. Например Обамеянг ще иска да играе в Шампионската лига, но не изглежда на този етап, че това ще е възможно в Арсенал", завърши бивпият играч на Сити.