Вратарят на Арсенал Бернд Лено разкри, че Фреди Люнгберг е разкритикувал играчите, че са се отдалечили от своя игрови план през второто полувереме на равенството си с 2:2 срещу Норич в неделя.

Арсенал трябваше на два пъти да догонва своя противник, като капитанът Пиер-Емерик Обамеянг на два пъти се разписа за точката. Това беше и дебютът на лондончани при Фреди Люнгберг, след като Унай Емери беше уволнен през седмицата.

„На първо място сме много разочаровани, защото Фреди ни каза в съблекалнята, че през първото полувреме сме били близо до плана, който трябваше да изпълним, но двата гола, които получихме не са добре. През второто полувреме обаче изгубихме контрола”, сподели Лено.

„Смятам, че когато анализираме мача, трябва да отбележим, че през първото полувреме контролирахме играта, но въпреки това вкараха два гола.”

Запитан, в кои линии трябва да се подобри играта на Арсенал, Берн Лено отговори: „Мисля, че не става дума само за защитата, но и за полузащитата и нападението. Мисля, че през второто полувреме дистанциите бяха големи и ние не успяхме да пресираме, както правихме това през първата част на мача.”

„Едва ли можем да разчитаме да усетим положителна атмосфера след подобен мач. Когато правиш равен, никой не е щастлив”, добави вратарят на Арсенал.