Феновете на Арсенал получиха нови поводи за безпокойство от звездата на отбора Алексис Санчес. Чилиецът от известно време показва неочаквани изблици на терена, а сега отправи и доста завоалирано послание чрез социалните мрежи.

Алексис призна за укрити данъци в Испания, грози го затвор

Последните седмици бяха изпълнени със странни инциденти за бившия ас на Барселона. След равенството 3:3 с Борнемут Санчес привлече вниманието с това, че ядно захвърли ръкавиците си след края на мача и с бърза крачка с изнесе към съблекалните, като игнорира съотборниците си по пътя натам. Освен това се появиха кадри, в които той отправя доста цветисти фрази към Аарън Рамзи, когато уелсецът реши да му държи сметка защо не му е подал.

Алексис напсува Аарън Рамзи на терена

При успеха с 4:0 над Суонси Сити Санчес отново се прояви, като този път при смяната си в края на мача седна многозначително на пейката и покри главата си.

Санчес опита да замаже сръднята на пейката

Сега към тревогите на „топчиите“ трябва да се прибави и последният пост на играча в „Инстаграм“. „Силните хора се усмихват дори с разбито сърце. Те плачат при затворени врати и водят битки, за които никой не знае“, написа Санчес и придружи посланието със своя снимка, на която се усмихва.