Новопривлеченият полузащитник от Арсенал Лукас Торейра напусна терена за родния си Уругвай в 45-ата минута в контролата с Мексико. Уругвай удари тежко Мексико с 4:1, а срещата се игра в Хюстън, САЩ.

22-годишният футболист бе заснет на скамейката на „урусите” с лед на лявото си бедро, след като бе заменен от бившия халф на Мидълзбро Кристиан Стуани.

Лукас Торейра

източник: twitter.com/AFCPressWatch2

По-сериозна травма за Лукас Торейра ще обърка сметките на мениджъра на Арсенал Унай Емери, на който му предстои впускане и в надпреварата Лига Европа след изиграването на контролите за национални отбори. Бившият халф на Сампдория все още не е стартирал от първата минута с екипа на „артилеристите”, като медиите на Острова твърдят, че Торейра изпитва проблеми с адаптацията в Англия.

Полузащитникът премина на „Емирейтс” с трансфер през лятото за 25 милиона паунда, след като изигра впечатляващ сезон в италианската Серия „А”, както и на Мондиал 2018. Въпреки това Емери предпочита да стартира срещите на „топчиите” с Гранит Джака и Матео Гендузи пред квартета от бранители.

Лукас Торейра

източник: twitter.com/AFCPressWatch2