Нападателят на Арсенал Пиер-Емерик Обамеянг смята, че временният наставник на „артилеристите“ Фреди Люнгберг може да донесе нещо специално, тъй като той носи клуба в сърцето си. Бившият футболист на лондончани застана начело на тима след уволнението на Унай Емери и дебютира в неделя при равенството 2:2 с Норич Сити на „Кероу Роуд“.

„Той може да ни даде нещо специално. Ако не греша той бе част от онзи тим на „непобедимите“, сподели габонецът.

„Неговата кариера говори сама за себе си. Ще се опитаме да го последваме и да дадем най-доброто за него. Всички уважават Фреди. Той игра за Арсенал, той знае, като играч, какво е чувството. Интересно е да го имаме сред нас. Тренирали сме само веднъж с него. Ще видим тази седмица какво ще стане. Мисля, че е добре за нас. Той е играл за Арсенал и носи клуба в сърцето си“, добави Обамеянг, който коментира и настроението в отбора след мача с Норич.

„Мисля, че настроението е добро. Трябва да имаме повече увереност, за да печелим мачове. Опитваме се да даваме най-доброто от себе си. Унай Емери беше освободен, сега имаме Фреди и всички сме фокусирани върху едно нещо – да се върнем към победите. Днес не изиграхме може би перфектния мач, но ще се опитаме да спечелим следващия. Имаме позитиви, които можем да извлечем. Не играхме лошо, играхме добре“, заяви нападателят.