Лошите новини за Арсенал тази неделя сякаш нямат край. След като по наивен начин загубиха мача със Саутхемптън, те дадоха и свидна жертва в лицето на крайния бранител Ектор Бейерин. 

Испанецът напусна терена с травма, която получи малко преди почивката. Прегледите след края на мача показаха, че той има проблем в прасеца, който макар да не е особено тежък, ще го изкара за известно време от игра. 

По всяка вероятност Бейерин няма да играе повече тази година, тъй като очакванията са да е аут между две и три седмици. Така той се присъединява към друг бранител - Сеад Колашинац - в лазарета. Добрата новина е, че поне Лоран Кошчиелни се завърна, но срещу "светците" доказа, че още не е навлязъл във форма. 

"Може би ще се наложи през януари да ангажирам някой нов защитник да ни помогне. Но ще вземем само такъв играч, който може да ни помогне наистина. Аз не вярвам особено в този трансферен прозорец, защото в него никога не можеш да купиш някой голям футболист", заяви мениджърът на Арсенал Унай Емери.