Бившият футболист на Манчестър Юнайтед Рой Кийн подкрепи мениджъра на „червените дяволи“ Оле Гунар Солскяер след снощното равенство 1:1 срещу Арсенал на "Олд Трафорд". Той заяви, че клубът трябва да му има пълно доверие, въпреки недобрият старт на сезона.

"Той се справя до момента. Оле работи усилено и опитва да вкара доста млади и талантливи момчета във футбола. Всички сме твърде нетърпеливи и искаме моментално успехи, а човекът просто има нужда от време. Личи му, че е изнервен и е под постоянно напрежение, но се справя с всичко това. Той има класа, но със сигурност е разочарован от резултатите от началото на сезона", заяви Кийн пред "Sky Sports".

"Дадоха му работата, сега трябва да получи подкрепа в няколко поредни трансферни прозореца. Дали трудностите ще продължат? Да, но не бива да бъдат правени промени. Не мисля, че ще бъде правилно да сменят мениджъра“.

"В Юнайтед има много неща, които ме карат да бъда уверен за бъдещето. Можем обаче да говорим цял ден за представянето на терена, като всъщност резултатите са най-важни. И все пак в шест от седемте мача аз лично видях добра игра от Юнайтед", заврши Кийн.

„Червените дяволи“ победиха Челси с 4:0 в първия си мач за сезона, но след това успя да вземат трите точки само срещу Лестър.