Фенове на Арсенал от Добрич и Варна посрещнаха на летището в морската столица футболиста на "артилеристите" Сеад Колашинац. 

Той пристигна у нас за контролата между националните отбори на България и Босна и Херцеговина. 

Тихомир Маринов от клон Добрич на официалния фенклуб на Арсенал, заедно с представител на клона във Варна посрещнаха родения в Германия футболист, който пристигна в България, за да се присъедини към колегите си от националния отбор на Босна и Херцеговина. 

Колашинац се снима с чакащите го фенове, които му подариха шалче на българския фенклуб на тима от Лондон.

"Винаги, когато футболист на клуба дойде в България, използваме  възможността, за да покажем уважение и признателност към труда на момчетата, които защитават цветовете на любимия ни отбор" коментира  PR-ът и член на УС Петко Александров. 

"Алишер Усманов, Пирес, Люндберг, Вилтор, Леман, Ван Перси, Хлеб са само част от имената, които сме посрещали по различни поводи на родна земя. Всяко посрещане има своята история, но незабравимо ще остане пристигането на Лиъм Брейди, който бе част от треньорския щаб на националния отбор на Северна Ирландия преди няколко години. Настана суматоха на летището и някой извика "Ето го Брейди" и го наобиколихме, снимахме се, но се оказа, че това е масажистът на отбор, който беше изклюително приятно изненадан от топлото посрещане. Измъкнахме се неособено умело от ситуацията, когато все пак Брейди се появи, но оттогава имаме подписана снимка от Роби Кийн, която е секунди след като е изпуснал дузпа срещу Арсенал  с екипа на Тотнъм" - спомня си през смях Петко Александров.