Унай Емери е новият човек на пейката на Арсенал. Неговият тим обаче се представя сякаш с две лица. Отборът му никога не е водел на почивката, затова пък през вторите полувремена е в зона "Шампионска лига" и то безпроблемно.

"Странно усещане е да си фен на Арсенал. Унай Емери е нов мениджър, с големи амбиции. Това е нова ера, време е Унай Емери да ни върне там, където ни е мястото", коментират феновете на "артилеристите".

"Всички казват - внимавайте какво си пожелавате. Арсен Венгер беше толкова много години. А сега дойде нов мениджър, с нова философия. Той носи различно ДНК.", споделя бившият нападател на Арсенал Йън Райт

"Няма защо да се заблуждаваме, че след 22 години под ръководството на Венгер, няма да се чувстваме странно", твърди журналистът Джулиън Лоурънс.

"Когато за пръв се срещнах с него, той знаеше какво точно иска да направи, знаеше какви са приоритетите му, има конкретни идеи", споделя футболистът от тима Шкодран Мустафи.

"Той е страхотна личност. Иска да печели мачове и турнири. Той е интелигентна личност",е мнението на журналиста Гийем Балаге.

"Спомнете си за периода му във Валенсия - отборът му беше много приятен за гледане. Той спечели три пъти поред Лига Европа със Севиля. Справя се с различни отбори в Европа, победи Юрген Клоп на финала в Лига Европа. Той е новатор и знае какво прави. Трябваше да дойде във Висшата лига, за да се опита да доминира и тук", споделя друг журналист - Греъм Хънтър.

Още за личността на мениджъра на Арсенал Унай Емери, вижте в рубриката "The Boss" на предаването "Премиър Лийг Токшоу" по DIEMA SPORT 2.