Мениджърът на Брентфорд Томас Франк бе категоричен, че Кай Хаверц е трябвало да бъде изгонен в мача между "пчеличките" и Арсенал снощи. Именно германецът вкара победния гол, който донесе трите точки на "артилеристите".

Франк обаче смята, че главният съдия на мача Робърт Джоунс е бил длъжен да покаже втори жълт картон на Хаверц заради симулация, още преди втория гол за гостуващия тим. Футболистът на Арсенал си "спечели" официално предупреждение в края на първата част заради нарушение.

В 65-ата минута пък Хаверц се сгромоляса в наказателното на Брентфорд, търсейки дузпа, но домакините имаха сериозни претенции за симулация и жълт картон, който да доведе до изгонване на играча. Към тези претенции се присъедини и бесния наставник на "пчеличките" след мача.

"Всъщност не мисля, че Хаверц трябваше да е на терена, когато вкара гола си. За мен това си беше чиста симулация. Ако гледате падането на забавен кадър си личи, че е симулация. Може би е трудно реферът да го види, но страничният съдия може би го е видял", сподели Томас Франк пред медиите.

Във видеото може да прецените сами - заслужаваше ли Кай Хаверц жълт картон или не.