Обиди и заплахи от "глупави хора" са убедили вратаря Бернд Лено да стои настрани от социалните мрежи, разкри самият той в интервю за Скай Спортс.

Стражът на Арсенал сподели, че един онлайн потребител дори му е препоръчал да се самоубие, както го направи негов бивш колега - покойният Роберт Енке. Бившият вратар на Барселона, Бенфика и Хановер се хвърли пред влак след дългогодишна борба с депресия.

"Веднъж изиграх много слаб мач и някакъв човек в социалните мрежи ми каза да постъпя като Енке. Тогава чак разбрах колко глупави хора има в подобни платформи и заради това не чета дори след добри мачове. Това не ми е нужно и не ме прави по-добър", каза 28-годишният Лено в интервю за Скай Спортс.

"Има толкова много фалшиви хора, които се крият зад компютрите си, че чак ми става гадно като си го помисля. Някои от тях псуват, други обиждат на расистка основа и това не ми харесва. Просто не ги чета. Какъв е смисълът?", добави още той.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.