Играчите на аматьорския Сътън придобиха култов статут сред феновете на футбола по целия свят с подвизите си в турнира за ФА Къп. Но един от тях винаги се е откроявал. Това е 45-годишният вратар Уейн Шоу.

Резервният страж на лондонските аматьори с впечатляващите си габарити се превърна веднага в любимец на феновете. И тежащият 140 кг футболист доказа реномето си по време на мача с Арсенал.

Арсенал разбута Сътън от прекрасния му сън

Докато очакваше евентуалното си включване срещу елитния тим, той... похапваше на скамейката. При това си хапваше пай с месо и не обръщаше никакво внимание на камерите, които го дебнеха.

В Туитър дори се появиха информации, че той е отскочил до кръчмата в околностите на стадиона, за да обърне една бира с приятели. Те обаче така и не бяха потвърдени, но камерите го уловиха поне да похапва сладко.

Колкото до въпросната кръчма, тя е известна с това, че в нея са били открити за музиката легендите на рока "Ролинг Стоунс". Е, отскоро ще се говори, че и в нея може би е пийвал бира по време на мача с Арсенал вратарят на Сътън Уейн Шоу...