Мартин Йодегаард очаква Арсенал да подобри още повече играта си, след като води с 5 точки на върха в класирането на Висшата лига на Англия. Той се разписа два пъти през второто полувреме при победата с 2:0 срещу Уулвърхамтпън в събота, за да може "артилеристите" да увеличат аванса си пред втория Манчестър Сити. 

Изненадващото домакинско поражение на “гражданите” с 1:2 от Брентфорд позволи на Арсенал да бъде убедително на върха преди паузата за Световното първенство. 

"Трябва да се върнем още по-силни и по-добри, но в момента всичко изглежда добре", каза Йодегаард пред официалния сайт на клуба. 

"Това е добър начин да влезете в почивката. Преди мача си казахме, че искаме да завършим силно и го направихме. Трудно е да играеш срещу тези отбори, който имат петима защитници. Трябваше да проявим търпение. Мисля, че успяхме и в крайна сметка вкарахме головете. Беше трудно. Първото полувреме имахме затруднения с топката и не успяхме да създадем чисти положения", допълни той. 

"Те се защитаваха добре и знаехме, че винаги са опасни на контраатака, така че беше труден мач. След това променихме нещата. Подобрихме играта през второто полувреме, имаме качества. Справихме се добре и спечелихме. Сега има почивка, след това започва нов сезон за нас. Това е основната ни цел с новия треньор. Искаме резултати и работим усилено, за да ги постигнем", сподели норвежецът пред официалния сайт на Арсенал.