Полузащитникът на Арсенал Дани Себайос защити наставника Унай Емери от критиките на медиите. Той заяви, че подкрепата към испанеца в целия клуб е огромна. В последна време Емери е подложен на доста сериозни критики заради тактическите си указания към играчите, особено след равенството 1:1 срещу Манчестър Юнайтед. Бившите играчи на „артилеристите“ Робин ван Перси и Йън Райт също се изказаха негативно по адрес на мениджъра в последните няколко седмици.

„Още от първия ми ден в клуба забелязах, че подкрепата към него е огромна, той преобърна ситуацията в клуба само за една година“, сподели Себайос пред „Radio Marca“.

„Той за малко да класира тима в Шампионската лига и почти спечели Лига Европа. Ние започнахме добре този сезон, имаме само една загуба, трети сме в лигата и ще продължаваме нагоре“.

Испанецът коментира, че е останал горд от феновете на Арсенал за песента, в която пеят неговото име по време на мачовете:

„Странно е, още в първия ми мач те вече пееха моето име. Попитах Ектор Бейерин и той ми каза, че същото се е случило и със Санти Касорла. Почувствах се горд в този момент“, заяви Себайос.