Вратарят на Манчестър Юнайтед Давид Де Хеа определено имаше повод за положителни емоции по време на американското турне на отбора. По време на днешното си занимание „червените дяволи” бяха изненадани от специален гост – звездата на Световната федерация по кеч Рей Мистерио.

43-годишният калифорниец, известен с атрактивните маски, които ползва, се разкри като голям футболен фен и по-специално привърженик на Юнайтед. Това не би трябвало да е голяма изненада предвид факта, че бащата на Оскар Гутиерес – както е истинското име на Мистерио – е родом от Гудалахара, Мексико.

„Получих шанс да поговоря с някои от момчетата и да направим малко снимки”, сподели Рей Мистерио пред клубната телевизия на „червените дяволи”. „Жозе Моуриньо също е фен на кеча.”

„Моята кариера на ринга стартира в Европа, бях 21-годишен. Сега през декември ще навърша 44. Първото ми пътуване до Европа беше голям пробив за мен, а тогава получих първата си възможност да гледам Манчестър Юнайтед. Беше велико. Баща ми е от Гуадалахара и е фен на Чивас. Моят син пък подкрепя Клуб Америка, така че има конкуренция при нас.”

Естествено, за Де Хеа имаше и специална изненада – Рей Мистерио връчи на вратаря специална маска, наподобяваща характерните за него. Естествено, върху нея грееше емблемата на Манчестър Юнайтед.