Вратарят на Реал Мадрид и белгийски национал Тибо Куртоа е не само успешен на терена, но и много щастлив у дома, поне ако може да се вярва на малкото публични негови изяви заедно с настоящата му съпруга. Двамата наскоро дори обявиха, че семейството им се e увеличило с още един член.

Мишел Герциг е дамата, която стои до Куртоа. Връзката им датира от 2021 година, когато се свързват през социалните мрежи. Вратарят предложи брак на Герциг през юни 2022 г., а година по-късно се ожениха.

Това обаче не е първият брак за стража на Реал Мадрид. Куртоа има две деца от предишна връзка - дъщеря и син.

„Те са много мили, приеха ме, ние сме семейство и това наистина стопля сърцетоми. Те ме възприемат като свой приятел и ми харесва така“, каза красавицата.

Герциг е модел и е родом от Израел.

„Когато съм с Мишел, научавам за тяхната култура“, сподели преди време Куртоа пред La'Isha , израелско лайфстайл списание.

„Много съм щастлив с Мишел, тя е невероятна. И също така много се гордея с нея заради нейната военна служба. Благодаря на Мишел, любовта ми към Израел нарасна още повече“, сподели още стражът.

Всички жени в Израел минават военна подготовка. Това важи и за русокосото изкушение.

Герциг е родена в Израел през 1997 г. Мишел е модел и е започнала кариерата си на 13-годишна възраст, като се е занимавала с тази професия и в САЩ.

„През април 2021 година имах работа в Мадрид и тогава се срещнахме за първи път лице в лице. Срещнахме се отново в началото на юли, тогава отношенията между нас станаха романтични“, разкри чаровната дама.

„Трудно ни е да останем инкогнито, да. Трудно успяваме да се разхождаме, дори и да носим шапка и слънчеви очила. Но ние обичаме да бъдем спонтанни. Пускаме се по течението“, сподли вратарят.