Арсенал посреща Цюрих на "Емирейтс" в последен мач от група А на Лига Европа. Срещата е с начален час 22:00 и може да я наблюдавате на живо по MAX Sport 3.

Домакините от Лондон се очаква да пуснат състав, който да е комбинация между техните титуляри и играчи, които не получават толкова игрови минути. Причината е, че, ако ПСВ спечели своето гостуване на Бодьо/Глимт, то тогава "артилеристите" са задължени да постигнат победата, ако искат да са първи в своята група.

Арсенал се представя изключително от началото на сезона, но в последните си три мача имат една победа и днес ще искат да затвърдят доброто си представяне в мача срещу Нотингам, игран през уикенда и спечелен с 5:0 от лондончани. Срещата пропуска Емил Смит Роу заради контузия в слабините, а Гранит Джака е с натрупани жълти картони и също е аут за мача с Цюрих. През уикенда Арсенал гостува на Челси в мач от Висшата лига.

Цюрих е в слаба форма, като швейцарският отбор има едва две победи в последните си 15 мача във всички турнири. Тимът е последен във вътрешното първенство и е сериозно застрашен да изпадне във второто ниво на Швейцария. Срещата пропускат Михел Райхмут, Мирлинд Криезиу, Донис Авдияй и Илан Заутер, поради различни контузии. Цюрих задължително се нуждае от точки и да се надява Бодьо/Глимт да загуби мача си, за да успее швейцарският отбор да се класира.

22:00 АРСЕНАЛ – ЦЮРИХ 0:0

Арсенал: Рамсдейл, Уайт, Холдинг, Габриел, Тиърни, Фабио Виейра, Елнени, Локонга, Нелсън, Жезус, Нкетия

Треньор: Микел Артета

Цюрих: Брехер, Борняшевич, Камбери, Катич, Алити, Конде, Оле Селнес, Гереро, Тосин, Окита, Ронер

Треньор:  Бо Хенриксен