Селекционерът на Италия Роберто Манчини не скри, че съжалява заради липсата на Кристиано Роналдо от състава на Португалия.

Двата състава се изправят един срещу друг в мач от Група 3 на дивизия А на Лигата на нациите тази вечер от 21.45 часа. Действащият европейски шампион ще бъде без голямата си звезда и нападател на Ювентус Кристиано Роналдо. Петкратният носител на „Златната топка“ пропусна последните срещи на иберийците заради проблемите, които има със съдебните власти.

Голмайсторът бе обвинен от Катрин Майорга в изнасилване. Въпросната дама твърди, че той е бил с нея против волята ѝ през 2009 година. Роналдо отхвърли категорично истинността на думите на Майорга  вече е ангажирал адвокатски екип, който да защити интересите му.

„Кристиано е един от най-добрите играчи в света. Разбира се, че ако и той беше на терена, щеше да е различно. Той притежава уникални качества“, каза Манчини.

„Въпреки всичко това, вярвам, че ще се получи уникален двубой, дори без Роналдо. С него на терена щеше да е по-зрелищно. За жалост обаче, няма да играе“, отбеляза още специалистът.

Преди мача Португалия оглавява групата с 6 точки, а „Скуадрата“ е на второто място с 2 пункта по-малко. Полша е на последната позиция с 1 точка.

Още новини:

Бивш мениджър на Челси се чуди на Реал за Роналдо 

Роналдо сбъдба още една мечта на Джорджина 

Урежда ли Роналдо сватбата си с Джорджина?