Нападателят на Уест Хем Андрий Ярмоленко обяви, че кани на бой украински футболен коментатор, който е разкритикувал играта на нападателя.

Ярмоленко бе привлечен през лятото от Борусия Дортмунд за 17,5 милиона паунда и началото му в Англия изглеждаше трудно. Само че два гола срещу Евертън и почти негов гол за успеха над Манчестър Юнайтед отново върнаха надеждата, че той ще играе важна роля за тима.

Срещу Брайтън обаче украинецът бе доста неубедителен и бе с основна вина за победния гол на Глен Мъри преди да бъде заменен от Лукас Перес.

Явно че критиката, идваща от родината му, е дошла в повече на Ярмоленко, който в момента е с националния отбор. 28-годишният нападател използва този момент, за да отправи странната покана на коментатора Владимир Кобелков.

"В юношеските си години се биех много. Имаше победи и загуби. Това е нормално за момче, за мъж. Искам да обявя следващия си  бой", започна Ярмоленко.

"Не искам повече да слушам този Кобелков. Искам да го извикан на бой и да взема реванш за всички тези неща, които е казвал в ефир. Очаквам отговор."