Полузащитникът на Барселона Филипе Коутиньо ще реши бъдещето си след края на Шампионската лига, сподели агентът му. В момента бразилецът играе под наем в Байерн Мюнхен, който в петък се изправя срещу Барселона на четвъртфиналите в турнира.

Коутиньо бе силно свързан с изхода от "Камп Ноу" това лято и има желание да се върне във Висшата лига, където игра за Ливърпул. Отболът на Арсенал пък се считат за фаворити за неговия подпис.

Но агентът на 28-годишния Коутиньо, Киа Джоурабчиян, настоя, че  бразилецът  е фокусиран само около приключавнето на сезона в Шампионска лига. 

„В момента Коутиньо е фокусиран само за следващия етап от Шампионската лига. На него му предстои голям мач - клубът, който го притежава срещу клуба, за който играе. Така че той е в деликатна ситуация в момента", заяви агентът пред "talkSPORT".

„Той ще играе срещу Барселона, очаква го с нетърпение. Той очаква с нетърпение да спечели Шампионската лига. Мисля, че Байерн е отбор, който има потенциала да бъде на върха. И мисля, че след като завърши Шампионската лига ще седнем и е видим каква е ситуацията. Всъщност дори не съм говорил с него за това. Възможно е Барселона да е крайната дестинация. Той обаче обича Висшата лига, иска да се върне отново някой ден, но ситуацията от COVID-19 ще изиграе голяма роля, защото той е голям играч, който струва много пари", заяви още Джоурабчиян.